Sesizările cititorilor

Ce a căutat maşina de serviciu a primarului de Chişinău, într-o seară de sâmbătă, la un bloc de locuinţe din sectorul Ciocana

342973809 1416803015723196 9073588697828648249 n
Avatar for Julieta Savitchi

Automobilul de serviciu al primarului municipiului Chişinău, Ion Ceban, a fost surprins într-o seară de weekend în faţa unui bloc, construit de compania Ex-Factor, din sectorul Ciocana al Capitalei.

Un cititor al portalului Crime Moldova ne-a trimis un mesaj cu câteva poze, cu automobilul de serviciu al primarului, punându-şi întrebarea ce căuta într-o seară de weekend un automobil de serviciu, achitat din bani publici, într-un cartier despre care se ştie că edilul nici nu locuieşte acolo.

„Pozele sunt făcute în ziua de sâmbătă, la data de 29 aprilie 2023, orele 18.04. Iar automobilul este parcat lângă complexul celor de la Ex-Factor, pe strada Mircea cel Bâtrân nr.48. Ei au apartamente de la Ex-Factor. Mai exact, şoferul primarului, Iurie Vicol, care este angajat de jure ca şofer la Direcţia Sănătate şi Asistenţă Socială a Primăriei Chişinău, condusă de Boris Gîlca, cu care primarul face toate combinaţiile din sistemul medical şi de asistenţă socială din Chişinău. Astfel se demonstrează că Ion Ceban şi şoferul său folosesc automobilul de serviciu în interesul lor, aducând prejudicicii bugetului public. La fel, vă recomand să fiţi atenţi când Ion Ceban se plimbă cu trotineta electrică, în spatele automobilul de serviciu cu şoferul lui. Iar după ce primarul îşi face PR ieftin cu vre-o câteva poze şi video, îşi pune trotineta în portbagaj, îşi schimbă încălţămintea, se aşează în automobil şi se duce unde îi doreşte muşchiul”, ne-a scris cititorul.

Redacţia Crime Moldova rămâne în aşteptarea replicii lui Ion Ceban.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu