Sesizările cititorilor

VIDEO// Colectarea ilegală de bani în şcoli

deepin screenshot select area 20231009222518
Avatar for Julieta Savitchi

Colectările de bani în şcolile din Chişinău continuă, deşi sunt strict interzise. Din păcate o fac chiar părinţii copiilor care nu înţeleg că educaţia copiilor nu se face prin coruperea profesorilor.

Un cititor ne-a trimis recent o înregistrare video cum se colectează banii chiar în curtea unui liceu din Chişinău, în faţa copiilor.

Filmul a fost făcut pe data de 5 octombrie anul curent, de Ziua internaţională a educaţiei. O femeie se apropie de de o alta, care are o foaie în mână. Prima scoate banii din portmoneu şi-i întinde celei cu hârtia în mână. Apoi pune portmoneul înapoi în buzunar. Femeia care a luat banii notează ceva pe foaie, care pare să fie o listă.

Autorul filmului susţine că a urmărit mai bine de zece minute femeia cu lista, de care s-au apropiat şi alte femei care i-au dat bani, iar ea şi-a făcut notiţe.

Colectarea banilor a avut loc în curtea Liceului teoretic rus cu profil sportiv „Gloria” din Chişinău. Acesta se află pe strada Teilor, peste drum de Curtea de Apel Chişinău.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu