Crimă

VIDEO// Cine este victima raperului Banarus

ion.banaru.v1 1200x600 1
Avatar for Julieta Savitchi
Un taximetrist a urmărit întreaga scenă când raperrul Ion Banaru a luat banii lui Ilan Şor. Deşi a refuzat să ia atunci bani de la Banaru, acum acesta pretinde de la artist jumătate de milion.

Întreaga scenă a fost urmărită de Oleg Iaşciuc, un taximetrist, vorbitor de limbă rusă. Văzând că este mai robust decât atacatorul, taximetristul a decis să-l prindă cu orice preţ. Fiind urmărit, Banaru a decis să se ascundă. Şi prima ce i-a ieşit în cale a fost curtea unei biserici. Aici, însă, artistul a nimerit în capcană. Taximetristul a reuşit să pună mâna pe el.

„Am scos un pumn de bani din geantă şi i-am zis să şi-i ia. I-am spus că poate să-şi ia bani cât doreşte. Dar să mă lase să plec. Dar el nu a vrut nici în ruptul capului şi insista să merg cu el la poliţie.

Oleg Iaşciuc, care are statut de parte vătămată, se prezintă la toate şedinţele de judecată şi nu îşi permite să întârzie. Bărbatul pretinde de la Banaru 500.000 de lei (cca 26.000 euro) pentru că l-a lovit cu ranga.

„Eu am vrut să ajut femeile înainte de Anul Nou. Am văzut cum tipul a smuls geanta de la ele şi am decis să le ajut. Căci se apropia sărbătoarea de Anul Nou. El mi-a dat bani, dar eu i-am refuzat. N-am ştiut că sunt banii lui Şor. Nu mă interesează politica. Dar infractorul trebuie să-mi achite pentru că m-a lovit. Am stat în spital şi încă mai am nevoie de tratament”, a declarat Oleg Iaşciuc pentru EvZ.

Întreaga istorie o citiţi AICI.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu