Investigații

Vedeta Sergiu Voloc s-a bătut cu vecinii beți turtă! A ajuns a patra oară pe banca acuzaţilor. Foto&Video Exclusiv

sergiu voloc sursa evz 1200x635 1
Avatar for Julieta Savitchi

Actorul Sergiu Voloc este un nume notoriu în cinematografia moldovenească, deşi a reuşit să ajungă o vedetă prin roluri de scurtmetraj şi roluri secundare. Sergiu Voloc este recunoscut în stradă de simplii trecători, care vor să-i strângă mâna şi să facă cu el un selfie. Dar, dincolo de rolurile de succes, Sergiu Voloc este cunoscut şi pentru nonconformismul său, care a dus la multe conflicte cu forțele de ordine.

Vedeta Sergiu Voloc luptă cu „mentalitățile sovietice”

Actorul sparge stereotipurile, pe care el le numeşte „rămăşiţe sovietice” tare rusești. Susţine că nu vrea să se supună unor reguli care nu fac decât să suprime libertatea de gândire şi demnitatea umană a individului.

Sergiu Voloc este apreciat de moldovenii dintre Nistru şi Prut nu doar pentru talentul actoricesc. Ci şi pentru curajul cu care se opune sistemului. Acum Sergiu Voloc a ajuns pentru a patra oară pe banca acuzaţilor. Dar învinuirile care îi sunt aduse sunt cu mult mai grele decât cele anterioare.

Sergiu Voloc, învinuit de agresiune

Actorul este învinuit de „vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care nu este periculoasă pentru viaţă”. Infracţiunea se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 5 ani.

Actorul spune că a intrat în conflict cu vecinii săi, tot actori, care „o dau în beţii toată noaptea” şi nu poate dormi din cauza lor.

„M-am adresat în repetate rânduri la poliţie, dar n-au făcut nimic. Le făceam vecinilor observaţie, dar ei făceau mai multă gălăgie. Am fost provocat la bătaie când m-am dus să le fac observaţie. Ei primii m-au atacat”, a declarat Voloc pentru EvZ.

Din păcate, echipa noastră nu a reuşit să vorbească cu partea vătămată. Aceasta nu s-a prezentat nici la o şedinţă de judecată.

Întreaga istorie o citiţi AICI.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu