Social

Amorul fierbinte s-a răcit. Veaceslav Platon şi Natalia Morari, dragoste, afaceri şi politică

veaceslav platon si natalia morari 1200x675 1
Avatar for Julieta Savitchi

Controversatul afacerist Veaceslav Platon şi jurnalista de la Chişinău Natalia Morari nu mai sunt iubiţi. După ce au scandalizat opinia publică cu doi ani în urmă, când jurnalista şi omul de afaceri au recunoscut că au un fiu împreună, cei doi şi-au afişat în public relaţia şi au realizat împreună un podcast.

Veaceslav şi Natalia păreau foarte îndrăgostiţiţi şi fericiţi dar, cu un an în urmă, povestea lor de dragoste pare că a început să scadă în intensitate.

Vara trecută, când Veaceslav Platon a fost surprins în metroul din Londra în compania unei brunete focoase, s-a vehiculat că ei s-ar fi despărţit definitiv. Cert este că cei doi nu au mai vorbit despre despre relaţia lor. EvZ a încercat să afle care este acum relaţia dintre ei.

„Nu-i interesează decât politica”

Am contactat mai multe persoane din anturajul lui Platon şi Morari. Acestea ne-au confirmat că focul dragostei dintre cei doi s-a stins. Însă au rămas prieteni apropiaţi. Iar acum, pe lângă micuţul Rem, îi mai uneşte un scop: acela de a o da jos pe Maia Sandu.

„Veaceslav şi Natalia nu au fost niciodată un cuplu. Nu au fost căsătoriţi şi nici nu au intenţionat să o facă. Mai degrabă, s-au folosit unul pe altuEl are nevoie de Natalia pentru a-şi spăla imaginea şi a-şi promova ideile. Ea are nevoie de el pentru a se lansa în politică şi, desigur, pentru bani. La sigur, ea continuă să locuiască împreună cu fiul lor în apartamentul lui Platon din Chişinău”, ne-a spus o persoană din anturajul Nataliei Morari.

„Platon a fost întotdeauna generos cu femeile lui. Chiar şi după ce s-au despărţit. În special, el are grijă de copiii lui. Şi niciodată nu va admite să le lipsească ceva.

Iar Natalia, din câte ştiu, intenţionează să se lanzeze serios în politică. Ţinteşte chiat funcţia de preşedinte. Nu pot să spun dacă va candida la alegerile prezindenţiale din anul curent”, ne-a spus o altă persoană, care îl cunoaşte pe Platon.

Veaceslav Platon iubita Londra
Veaceslav Platon și bruneta misterioasă, la Londra / sursa foto: reţele de socializare

Continuarea citiţi AICI

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu