Justiție

VIDEO// Procurorul Ion Sprânceană, în poziţia de victimă. Inculpatul i-a numit corupţi pe procurori

deepin screenshot select area 20231130153202
Avatar for Julieta Savitchi
Procurorul Ion Sprâneană din sectorul Ciocana are statutul de victimă într-un dosar penal pentru ameninţare cu moartea. Inculpatul se numeşte Ion Popa şi l-ar fi ameninţat pe acuzator după ce a bătut, fără succes, pragul oamenilor legii în căutarea dreptăţii.

Ajuns pe banca acuzaţilor, Ion Popa pledează nevinovat. Omul ne-a povestit că totul a început când a fost reţinut, automobilul fiindu-i dus la o parcare specială. Când s-a eliberat, a găsit doar cabina maşinii, restul fusese scos. Bărbatul ne-a spus că a fost internat forţat de oamenii legii, timp de 2 săptămâni, la psihiatrie.

Ion Popa a încercat să-şi recupereze bunul şi să-i tragă la răspundere pe cei de la parcare. Aceştia are fi avut conexiuni cu procurori şi ofiţeri de poliţie, astfel toate plângerile sale i-au fost respinse.

deepin screenshot select area 20231130153512

În şedinţa de judecată, magistrata Elena Ungureanu l-a întrebat pe martorul acuzării, un coleg de a-l lui Ion Sprânceană, în ce constă ameninţşarea cu moartea. Martorul a declarat că Ion Popa era agresiv, i-a ameninţat cu demisia şi i-a numit corupţi.

Ion Sprânceană a refuzat să ne spună cum a fost ameninţat.

Amintim că Ion Sprânceană a mai figurat nu demult într-o investigaţie. Atunci omul legii a încercat să trimită în arest preventiv un bărbat învinuit într-o infracţiune care nu prevede pedeapsa cu închisoarea. Învinuitului i se făcuse, iar medicii au cerut ca acesta să fie transportat imediat la spital. Lucru ca nu a fost admis de procurorul Sprânceană.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

1 comentariu

  • Scoala controversatului procuror-sef , Igor Popa….cum procurorii scapa de petitionarii insistenti… si le mai fuck probleme cu fabricarea unui dosar penal…

Lasă un comentariu