Integritate

Veronica Dragalin rămâne fără un adjunct. De ce a depus cerere de demisie Mihail Ivanov

3dd0dbf7 447f 43a1 871e faaf8ceb16d7 f4d3effa 69ca 4b5d aca0 a46f349ee7f3mihail ivanov procuror e1523519214456 768x530 1
Avatar for Julieta Savitchi

Procurorul Mihail Ivanov refuză să asigure interimatul funcţiei de şef -adjunct al Procuraturii Anticorupţie. Demisia lui Ivanov a fost acceptată de Veronica Dragalin, însă nu a reuşit să se expună şi procurorul general interimar, Ion Munteanu, pe motiv că a fost plecat în deplasare.

Surse din cadrul Procuraturii Anticorupţie ne-au comunicat că Ivanov s-ar fi supărat pentru că i-au fost scoase responsabilităţile pentru urmărirea penală, fiind făcut responsabil pentru examinarea dosarelor de corupţie în instanţele de judecată. Responsabil pe domeniul urmăririi penale a fost făcut Octavian Iachimovschi, desemnat recent să asigure interimatul pentru cea de a treia funcţie de şef-ajunct al Procuraturii Anticorupţie.

Procurorul Ivanov i-ar fi spus Veronicăi Dragalin că nu doreşte să fie responsabil pentru domeniul reprezentării în instanţele de judecată, deoarece nu el este persoana cea mai indicată.

În replică, Dragalin i-ar fi spus că dacă doreşte să demisioneze, nu are de când să-l oprească.

Recent, Mihail Ivanov a fost învinuit de fostul premier Andrei Spînu că i-ar fi fabricat dosare privind estorcarea de mită de la agenţii economici pentru câştigarea achiziţiilor la compania de stat Moldelectrica.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu