Integritate

Dezvăluirile Veronicăi Dragalin, între incompetenţă, răzbunare şi ambiţii politice

veronica dragalin 740x585 1
Avatar for Julieta Savitchi

Dezvăluirile publice ale fostei şefe de la Procuratura Anticorupţie, Veronica Dragalin, sunt la unison cu acuzaţiile aduse guvernării de la Chişinău de către fruntaşii pro-ruşi ai partidelor care s-au peste noapte pro-europene. Din cauza orgoliului rănit în urma neînţelegerilor cu guvernarea de la Chişinău, soldată cu demisia „procurorului american” de la şefia Procuraturii Anticorupţie, aşa zisele dezvăluiri ale Veronicăi Dragalin vor continua să aducă apă la moara unor partide din opoziţie, în plin an electoral. Iar unul din ele, la sigur o va include pe Dragalin în lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare programate pentru toamna viitoare.

Nu punem la îndoială veridicitatea acuzaţiilor aduse de Dragalin în adresa guvernării şi a unor foşti funcţionari publici. Dar situaţia ne aminteşte de cazul generalului Nicolae Alexei la finele anilor 90. Având susţinerea largă a preşedintelui Petru Lucinschi, generalul de poliţie Alexei a fost împuternicit să conducă lupta cu clanurile mafiotice.

Generalul declarat public război crimei organizate. Iar societatea dintre Nistru şi Prut, obosită de reglările de conturi dintre clanurile criminale din acea perioadă, l-a făcut peste noapte pe Nicolae Alexei erou naţional.

Doar că, pe lângă interesul personal al lui Lucinschi de a-l distruge pe Grigore Caramalac, mai apare încă un interes. De a-l pune la respect pe Dumitru Diacov, preşedintele Parlamentului. Iar în scurt timp, generalul Alexei prezintă de la televizor dezvăluiri despre implicarea Nataliei, fiica mai mare a lui Dumitru Diacov, în contrbanda cu ţigări peste Prut.

Urmează apoi modificarea Constituţiei. Prin care Republica Moldova devine ţară parlamentară. Iar principalul exponent al puterii ajunge Dumitru Diacov. Nicolae Alexei a fost demis din funcţie, fiind acuzat de fostul ministru Victor Catană de abuz în serviciu.

Ulterior, Nicolae Alexei a fost inclus pe a doua poziţie în lista electorală a Partidului Popular Creştin Democrat (PPCD). Partid condus de falsul unionist Iurie Roşca. Sub sloganul luptei cu corupţia, generalul Alexei a fost de fapt locomotiva PPCD-lui la alegeri.

Veronica Dragalin – ambiţii mari cu rezultate mai puţin decât modeste

Veronica Dragalin a fost adusă cu mare fast la şefia Procuraturii Anticorupţie de către actuala guvernare, în vara anului 2022. Deşi toţi recunoşteau, desigur fără ca să declare public, că prestaţia lui Octavian Iachimovschi la concurs a fost mai înaltă decât a lui Dragalin. Iar opoziţia, făcând referinţă la nişte scurgeri de informaţie, trâmbiţa despre aranjarea victoriei pentru Dragalin în veceu.

Numirea lui Dragalin la şefia Procuraturii Anticorupţie a adus un surplus de imagine uriaş pentru Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS). Care, în mare parte, a ajuns să deţină majoritatea parlamentară datorită promisiunilor privind reforma în jusiţie şi eradicarea corupţiei.

Veronica Dragalin

Sursa foto: Procuratura Anticorupție

Veronica Dragalin a avut totul pentru a-şi desfăşura activitatea anticorupţie – susţinerea Parlamentului, a preşedintei Maia Sandu, a societăţii. A vrut modificări în legislaţie ca PA să investigheze doar cazurile de corupţie mare? Poftim!

Şi-a dorit gardă de corp, după ce s-a oţărât oleacă Bogdan Ţîrdea la dânsa? Poftim, din contul statului.

Menţionăm că pe toată perioada activităţii, Dragalin a locuit într-un apartament din hotelul regretatului Mihail Gofman. De pe strada pietonală din Chişinău.

Veronica Dragalin

Sursa foto: EVZ

Spre deosebire de generalul Alexei, care a reuşit să destructureze câteva clanuri periculoase, Dragalin a avut rezultate mai puţin decât modeste. Dând peste cap toatte speranţele moldovenilor că îi va scăpa de corupţie.

Mai mult, chiar a tras pe linie moartă mai multe dosare de rezonanţă pornite în perioada în care interimatul funcţiei de şef al PA era asigurat de Elena Cazacov.

Iar gafele făcute de Dragalin pe parcursul activităţii au fost trecute cu vederea. Spre deosebire de Nicolae Alexei, care s-a ales cu dosar penal pentru abuz în s blocului Alternativaerviciu.

Ultima favoare făcută guvernării

În februarie 2024, a avut loc concursul pentru numirea în funcţie a procurorului general. Concurs câştigat de procurorul Octavian Iachimovschi. În timp ce favoritul guvernării era Ion Munteanu.

Consiliul Superior al Procurorilor a anulat atunci rezultatele concursului pe motiv că Olesea Vîrlan a apreciat cu doar 3,5 puncte, pe scara de la 1 la 10, prestaţia lui Ion Munteanu.

După ce a fost acuzată că i-a oferit un punctaj prea mic lui Munteanu, Vîrlan a depus mandatul de membru al CSP şi a părăsit şi procuratura.

Veronica Dragalin a venit atunci cu iniţiativa unui dosar penal asupra faptului pretinsei deturnări a concursului. Ca în aprilie 2024, să apară şi soluţia lui Dragalin.

Olesea Vîrlan a folosit intenționat situația de serviciu ca membru al CSP, manifestată în evaluarea cu rea-credință, deprecierea în mod arbitrar, neasigurarea egalității de șanse, examinarea și aplicarea subiectivă a criteriilor de evaluare, în ceea ce privește cariera și candidatura lui Ion Munteanu la funcția de Procuror General”, se menționa într-un comunicat PA.

Dragalin susţinea că acțiunile Olesei Vîrlan „au prejudiciat interesele publice și prin faptul că a fost afectată grav imaginea Comisiei Pre-Vetting și încrederea publică în procedura de pre-vetting pentru selecția candidaților la funcția de membri ai CSP, deoarece procedura a dat eroare – unul din membrii CSP evaluați ca fiind integru nu a dat dovadă de integritate și a încălcat anumite norme de etică.”

În urma investigației, procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, a emis ordonanță de refuz în începerea urmăririi penale, cu clasarea procesului penal, din motivul că fapta nu întrunește elementele infracțiunii, dar constituie contravenția de abuz de putere. Fiind pornit pe acest fapt, în privința ex-membrului CSP, Olesea Vîrlan, un proces contravențional.

Fosta membră a CSP fiind amendată cu 1500 de lei.

Aceasta a fost prima sancţiune aplicată pentru punctajul aplicat în timpul unui concurs. Deşi au mai fost precedente când unii membri ai juriul au aplicat unor candidaţi punctaj minim. Dar atunci s-a considerat că membrii juriului au acţionat din propria convingere.

Precizăm că în cazul urmăririi penale a membrilor CSP este nevoie de acordul instituţiei.

Măsuri speciale de investigaţie neautorizate

Investigţia lui Dragalin a atins şi alţi membri ai CSP. Cum ar fi, de exemplu, Andrei Cebotari. Acesta a declarat pentru Evenimentul Zilei, că a fost supus măsurilor speciale de investigaţie la ordinul Veronicăi Dragalin.

Au fost identificate datele personale prin intermediul bazelor de date informaționale de stat. Inclusiv bunurile imobile. Nu este o ilegalitate ca cineva să fie supus măsurilor speciale de investigaţie. Dar acestea urmau să fie autorizate. Iar după finisarea lor să fiu informat legal că în privinţa mea au fost efectuate astfel de măsuri. Ceea ce nu s-a făcut”, a declarat membrul CSP.

Cebotari a mai comunicat că a fost citat anul trecut la Procuratura Anticorupţie. Însă a primit citaţiile cu mult mai târziu decât data indicată pentru a se prezenta. Iar odată Veronica Dragalin ar fi încercat să-i transmită citaţia prin intermediul unui bodyguard.

Am aflat despre măsurile speciale de investigaţie la începutul anului curent. Agenţia Servicii Publice mi-a răspuns la o interpelare că datele mele au fost accesate de către ofiţerul de investigaţii Constantin Garaz la indicaţia Veronicăi Dragalin. Am depus o plângere. A fost transmisă Centrului pentru Protecţia Datelor cu caracter Personal. De la Procuratura Generală am aflat că datele personale au fost accesate pentru a-mi trimite citaţia. Dar puteau să o trimită şi la locul de muncă”, a spus Cebotari.

accesarea datelor

Amintim că Andrei Cebotari a fost unul din cei care a ajutat-o pe Dragalin să câştige concursul pentru desemnarea candidatului la şefia Procuraturii Anticorupţie.

„Am făcut-o din intenţii nobile. Nu cunoşteam adevărul. Eram informat că a investigat cazuri de corupţie la nivel înalt. Am crezut că vine cineva ca Laura Codruța Kövesi. Ca pe urmă să fiu profund dezamăgit”, a mărturisit Cebotari pentru EvZ.

„Binefăcătorul”, pus la zid

De fapt, Andrei Cebotari nu este singurul care a ajutat-o pe Veronica Dragalin să câştige concursul în vara anului 2022. Un alt „binefăcător” este Sergiu Litvinenco, care în perioada respectivă deţinea funcţia de ministru al Justiţiei.

La doar patru luni de la numirea Veronică Dragalin în funcția de șef al PA, în spațiul public a apărut mesajul următor: „Andrei (Cebotari n.r.) va merge la veceu, se va uita cât i-au dat cei patru, iar eu voi face simulări”. Era o discuție din chat-ul CSP, apărută în urma unor scurgeri din telefonul fostului ministru de Justiție, Sergiu Litvinenco. Mai multe mesaje de acolo confirmau că s-au purtat discuții despre concurs și ce trebuie de făcut ca ea să câștige.

După demisie, Veronica Dragalin l-a acuzat pe Litvinenco că, împreună cu conducerea CNA, a şantajat 40 de judecători pentru „a acționa într-un anumit fel”.

Fostul ministru a calificat declarațiile drept „minciuni sfruntate” și „insinuări” fără nicio bază reală.

I-a atacat pe mai mulți, nu doar pe mine. Nu știu cum își alege țintele. Eu când am plecat, relaţia lui Drăgălin cu guvernarea era ok. Pe urmă nu știu”, a declarat pentru Evenimentul Zilei Sergiu Litvinenco.

Amintim că Veronica Dragalin, după demisie, i-a acuzat pe preşedinta Maia Sandu şi premierul Dorin Recean că i-ar fi solicitat „lista cu procurori integri”, care urmau să treacă evaluarea externă.

Relaţia tensionată cu CNA

Veronica Dragalin a avut o relaţie mai specială cu Centrul Naţional Anticorupţie. Una marcată de intrigi şi scandaluri.

În mai 2023, directorul CNA Iulian Rusu, prezentând în Parlament un raport privind activitățile Centrului pentru anul 2022, a vorbit despre dificultățile în colaborarea cu Procuratura Anticorupție.

În ultimul timp, relațiile cu Procuratura Anticorupție și cu Procuratura Generală au fost neclare. Au fost bune o vreme, dar în ultima perioadă au devenit foarte neclare și mă întreb de ce. Mi-aș dori să fie bune, mai ales când ne propunem să investigăm cazuri de spălare de sute de milioane de lei”, a spus Rusu.

La 7 iunie 2023, Veronica Dragalin a convocat o adunare, la care, pe lângă procurorii anticorupție, i-a invitat și pe ofițerii de la CNA. Şefa de la Procuratura Anticorupție le-a solicitat ofițerilor CNA să nu-i comunice șefului lor, Iulian Rusu, deoarece ședința este una secretă. Totuși, cineva i-a raportat lui Rusu și acesta s-a prezentat la ședință.

Dragalin i-ar fi cerut directorului de la CNA să părăsească sala. Iar când acesta s-a îndreptat spre ieșire, subalternii săi l-au urmat. Rămasă doar cu angajații Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin le-a spus că are informații că aceștia sunt corupți și le-a propus să-și dea demisia.

Și abia aștept să intru personal cu forțele speciale în casa cuiva la ora șase dimineața, pentru a vă aresta față de proprii voștri copii, soții, soți. Veți fi arestați, încătușați și trimiși la închisoare. Abia aștept acest moment. Eu personal voi fi acolo!”, şi-a ameninţat Dragalin subalternii.

Peste două zile, în cadrul unui briefing online, Dragalin a declarat că de scurgerile de informații din interiorul PA și CNA se ocupă anume procurori și ofițeri corupți care „simt că le alunecă pământul sub picioare” și care lucrează pentru fugarii anchetați în dosare de corupție.

După aceasta, Dragalin a început să lupte pentru lichidarea CNA. În sensul comasării cu Procuratura Anticorupţie. Şi formarea unei instituţii după modelul DNA din România. La care ea să fie şefă.

În iulie 2023, deputatul PAS Igor Chiriac a propus modificarea Codului de procedură penală. Potrivit căruia PA se va ocupa doar de corupţia mare.

În octombrie 2023, Iulian Rusu a demisionat. El se regăseşte în dezvăluirile recente ale Veronicăi Dragalin.

Chiar din a doua lună, deci septembrie 2022, eu am intrat în conflict cu Sergiu Litvinenco, Iulian Rusu și Eugen Rurac. Deci, ministrul Justiției și conducerea CNA. Pentru că eu nu eram de acord cu modalitatea în care aceste persoane făceau justiție în țară. Eu vin dintr-un sistem total diferit, unde se respectă legea, unde lucrurile se fac deschis, transparent și nu prin fel de fel de metode tenebre. (…) Niciodată nu pot justifica să ajungi la un rezultat nobil prin metode/mijloace incorecte. (…) Eu cu aceste trei persoane am vorbit direct, personal, aparte. Le-am spus că eu nu am să particip în ceea ce faceți voi. Dacă știu că în continuare continuați metodele despre care eu am aflat, eu am să vă pornesc dosare penale. Am fost în conflict cu această viziune despre reforma justiției de la începutul mandatului, doar că nu a devenit public”, a declarat Dragalin în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N 4.

R a reacționat în felul său la acuzațiile lansate de Veronica Dragalin. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Rusu a sugerat, într-un mod ironic, că declarațiile acesteia ar fi influențate de factori astronomici.

Fazele de lună plină amplifică stările emoționale și psiho-emoționale negative”, a scris Iulian Rusu, fără a o menționa direct pe Dragalin.

Solicitat de Evenimentul Zilei, Iulian Rusu a declarat că nu comentează astfel de declaraţii.

Veronica Dragalin şi „vinovatul” de scurgerile de informaţie

Acuzaţiile aduse de Dragalin în adresa lui Eugen Rurac, ex-şef al direcţiei urmărire penală din cadrul CNA, nu se limitează doar la „intimidarea judecătorilor”. Fosta şefă a PA îl acuză pe Rurac că i-a furnizat informaţii jurnalistului Alexandru Cozer de la Jurnal TV.

Ea a afirmat că jurnalistul Alex Cozer ar fi fost folosit de Rurac pentru scurgeri de informații din dosare penale.

Resping categoric acuzațiile viitorului politician, Doamna Dragalin, și declar ca aceasta aduce acuzații false, neîntemeiate și absolut neprobate !

1. Nu am “şantajat” sau influențat nici un judecător în activitatea mea și nu am avut aşa pârghii sau posibilitate.

2. Nu comunic și nu am comunicat cu nici un jurnalist, mai ales ce ține de activitatea din cadrul CNA.

3. Nu am participat la elaborarea notelor sau altor informații în privința judecătorilor care au fost înaintați la numirea la plafon sau în cadrul procesului de vetting, deoarece aceasta nu intra în atribuțiile Direcției Urmărire Penală a CNA.

Pentru a înțelege motivele ieșirilor Doamnei Dragalin, rog media interesată să interpeleze CNA sau PA și să solicite informația, câte vizite neoficiale în biroul de serviciu al Doamnei Dragalin a avut pe parcursul anilor 2023-2025 un ex-judecător care nu a promovat pre-vettingul !

Cu referire la cazul contabilului Parti blocului Alternativadului Șor despre care relatează Dna Dragalin privind oportunitatea reținerii în cadrul dosarului penal de finanțare ilegală, menționez ca conform „notițelor din agenda” mea, în a cea perioadă, eu nu ma aflăm în țară, fiind plecat în concediu.

Totodată, rog pe Dna Dragalin să răspundă, de ce, necătând ca nu erau temeiuri pentru reținerea contabilului, PA sub conducerea Doamnei Dragalin a reținut persoana și a depus demers la arest?! De cine Doamna Dragalin a fost influențată???”, a declarat Eugen Rurac la solicitarea Evenimentului Zilei.

La rândul său, şi jurnalistul a infirmat acuzaţiile aduse de Dragalin. „Am contactat cu Rurac doar la telefon, în cadrul emisiunilor mele. Îl contactam doar atunci când i se aduceau critici, pentru a-i oferi dreptul la replică. Şi nu răspundea întotdeauna”, a comunicat Cozer pentru Evenimentul Zilei.

Cozer a mai comunicat că a solicitat explicaţii de la Dragalin. Şi că aceasta i-a spus că sunt raţionamentele ei personale.

Sacrificarea Tatianei Răducanu

Fiind la şefia Procuraturii Anticorupţie, Veronica Dragalin şi-a făcut cercul său cu „oameni de încredere”. Cum ar fi, de exemplu, procurorul Alexandru Capmari. La a cărui nuntă a fost prezentă şi Dragalin. Fără să se deranjeze că soacra mică este inculpată într-un dosar de corupţie de 12.000 de euro.

Iar când Comisia Vetting a anunţat că începe evaluarea procurorilor de la Procuratura Anticorupţie, Dragalin a sărit ca arsă. Apărându-i de evaluare pe cei pe care îi ameninţase cu un an îm urmă că le va pune cătuşele.

Surse din interiorul instituţiei susţin că atitudinea negativă faţă de evaluarea procurorilor i-ar fi fost cultivată de procurorii din anturajul său.

Atunci a fost scoasă de la „naftalină” „artileria grea”. Este vorba de un dosar dat uitării. Acesta a fost ntentat încă în 2017, în baza discuţiilor dintre Veaceslav Platon şi nu mai puţin controversatul avocat şi fost preşedinte al fostei curţi de apel economice, Aureliu Colenco. Colenco îi raporta lui Platon despre judecătorii Curţii Supreme de Justiţie care puteau fi cumpăraţi şi despre sumele de euro cu care urmau să fie remuneraţi aceştia.

Printre judecătorii vizaţi se afla şi fosta magistrată Tatiana Răducanu.

Veronica Dragalin a ieşit cu o scrisoare deschisă adresată procurorilor şi judecătorilor care nu au trecut evaluarea externă. În care şefa PA dezvăluie despre legătura Tatianei Răducanu cu Veceslav Platon.

Replica Tatianei Răducanu nu a întârziat. Aceasta şi-a anunţat demisia.

Sursele noastre din cadrul PA susţin că acest dosar a fost intentat asupra faptului. Şi că nu s-a probat dacă careva din judecătorii nominalizaţi ar fi luat bani de la Platon.

Precizăm că această scrisoare descisă  lui Dragalin din primăvara anului trecut ar fi supărat-o pe Maia Sandu şi ar fi pus capăt prieteniei cu şefa de la PA.

Pocăinţă în faţa judecătoarei bănuiită de legături dubioase cu Veaceslav Platon

Sursele EvZ din cadrul Procuraturii Anticorupţie susţin că în schimbul de mesaje dintre Platon şi Colenco figura şi numele magistratei Tamara Chişcă-Doneva. Despre care Dragalin nu a pomenit.

În luna martie a anului 2022, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat undă verde pentru investigarea vicepreşedintei Curţii Supreme de Justiţie, Tamara Chişca-Doneva. Ulterior, CSM a suspendat-o din funcție pe Tamara Chișca-Doneva.

Jurnaliştii de la portalul anticorupţie.md au realizat o investigație despre faptul că judecătoarea nu și-ar fi declarat toate proprietățile în declarația sa de avere. Aceasta deţine în proprietate o zonă de agrement lângă satul Ratuş din raionul Criuleni, o livadă mică şi o casă de vacanţă pe malul iazului.

În septembrie 2022, Procuratura Anticorupţie, condusă deja de Veronica Dragalin a scos-o pe magistrată de sub învinuire.

Analizând în ansamblu materialul probator administrat, în coraport cu rezultatele investigației financiare paralele realizate de ARBI în cauza vizată, până la etapa expirării termenului de bănuit, 22 septembrie 2022, se constată că nu au fost identificate probe ce ar statua decizia de punere sub învinuire. Ca urmare, s-a decis scoaterea de sub urmărire penală a bănuitei”, se arăta într-un comunicat al Procuraturii Anticorupţie.

După demisia sa, Dragalin i-a adresat o scrisoare către fosta magistrată, în care se justifică şi îl acuză pe Litvinenco că i-ar fi cerut să nu admită revenirea acesteia în funcţie.

Țin minte acest moment pentru că a fost prima dată când m-am confruntat cu o situație complicată în funcția de Procuror-șef”, a menționat fosta șefă a PA. Dragalin a mărturisit că l-a consultat atunci pe unul din mentorii săi din SUA, care ar fi sfătuit-o să procedeze conform legii.

scrisoarea

Din păcate, Dragalin se pare că nu a fost informată despre conexiunile Tamarei Chişcă-Doneva cu Veaceslav Platon. Că a fost naşa de botez al copilului Nataliei Morari şi Veaceslav Platon. Iar unii susţin că şi cheful cu ocazia botezului  s-ar fi dat chiar în curtea vice-preşedintei de la CSJ.

Dragalin se pare că nu a fost informată nici despre dosarul intentat de PA pe numele lui Chişcă-Doneva pentru legăturile cu Platon şi faptul că ar fi executat indicaţiile controversatului afacerist. Şi că procurorii ar fi stabilit că legătura dentre magisrată şi afacerist era realizat prin telefonul fiului lui Chişcă-Doneva.

Şi că dosarul respectiv a fost clasat la indicaţia fostului pocuror general Alexandr Stoianoglo. Cel care l-a eliberat din închisoare pe Platon după decizia irevocabilă a Curţii Supreme de Justiţie şi i-a scăpat de puşcărie pe mai mulţi din acoliţii controversatului afacerist.

Imixtiunea în dosarele de rezonanţă

Un caz din toamna anului 2022, relatat pentru Evenimentul Zilei de surse din cadrul Procuraturii Anticorupţie, arată că Veronica Dragalin ar fi admis imixtiuni în actul de justiţie.

Astfel, la o şedinţă în care se punea în discuţie prelungirea mandatului de arestare pe numele lui Petru Merineanu, cumnatul fostului preşedinte Igor Dodon, ambii învinuiţi de îmbogăţire ilicită, procurorul Petru Iarmaliuc a prezentat descifrarea convorbirii telefonice dintre cei doi.

Merineanu i se plângea lui Dodon că nu mai poate să rabde condiţiile din Penitenciarul nr.13. Iar Igor Dodon îl consola că a vorbit cu cine trebuie şi că timp de o lu lună va fi plasat în arest la domiciliu.

Ajuns la PA, Iarmaliuc a fost invitat în biroul Veronicăi Dragalin. El a fost luat la rost de către şefă pentru că a anexat descifrarea convorbirii dintre Dodon şi Merineanu la demersul privind solicitarea mandatului de arestare,

Petru Iarmaliuc a încercat să-i explice şefei sale că ţine de competenţa procurorului ca să vină cu probe noi. Care să convingă instanţa privind necesitatea menţinerii arestului pentru persoanele puse sub învinuire. La care Veronica Dragalin i-ar fi răspuns că prin acţiunile sale „pune în pericol securitatea statului”.

Procurorul Petru Iarmaliuc este cunoscut publicului pentru investigarea şi prezentarea în instanţă a mai multor dosare de rezonanţă. Inclusiv de învinuire pe mai multe capete de acuzare a ex-preşedintelui Igor Dodon.

Guvernul a venit cu un proiect de lege cu amendamente la Legea Procuraturii, prin care a fost interzisă delegarea procurorilor în Procuratura Anticorupţie dacă au o experienţă în sistem mai mică de cinci ani. După adoptarea acestei legi, singurul care a fost înlăturat de la Procuratura Anticorupţie a fost Petru Iarmaliuc.Veaceslav Platon

Iar sursele EvZ susţin că nu s-ar fi trecut fără concursul Veronicăi Dragalin. La acea vreme guvernarea satisfăcându-i toate mofturile.

Soţii Dragalin cu fiica Veronica

Soţii Dragalin cu fiica Veronica/ Sursa foto:Facebook

Proiectul politic la care ar putea adera Veronica Dragalin

Continuarea în EVENIMENTUL ZILEI

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

1 comentariu

Lasă un comentariu