Crimă

Consilier socialist, apropiat al interlopului Grigore Caramalac, reţinut. S-a bătut ca la uşa cortului

maxim morosan cu igor dodon 1200x751 1
Avatar for Julieta Savitchi

Un consilier socialist din Bălţi a ajuns în custodia poliţiei, împreună cu încă alte trei persoane, pentru că s-a bătut într-un local. Este vorba de fostul candidat al PSRM la funcţia de primar al municipiului Bălţi, sportivul de performanţă Maxim Moroşan, un apropiat al liderului interlop Grigore Caramalac, alias Bulgarul.

Printre cei reţinuţi se regăseşte şi fostul consiler socialist din Primăria Bălţi, Dmitri Galagoţ.

Alţi doi bărbaţi implicaţi în bătaia la care a paticipat şi omul lui Caramalac au reuşit să părăsească Republica Moldova. Ambii au fost daţi în urmărire generală.

Altercaţie cu un consilier socialist

Bătaia a avut loc într-un local din oraşul Bălţi în seara de 26 iunie. Potrivit poliţiei, altercaţia a început pe o stradă din apropierea localului.

Un bărbat a fost agresat fizic în stradă. Ulterior, doi dintre amicii victimei au intrat în local ca să le ceară socoteală. Şi aici reglările de conturi au avansat într-o bătaie violentă.

Bătaie cu un consilier socialist

Bătaie cu un consilier socialist/ Sursa foto: imagini poliţie

„Au avut loc mai multe altercații dintre două grupuri, fiind implicată și o persoană cu funcție publicăConsilier socialist, apropiat al interlopului Grigore Caramalac, reţinut. S-a bătut ca la uşa cortului în Consiliul Municipal Bălți”,au comunicat oamenii legii.

Poliţia nu a precizat care este exact rolul lui Moroşan în altercaţie. În înregistrările video din afara localului se vede cum un bărbat cu constituţie atletică loveşte fără milă cu picioarele într-un tânăr culcat la pământ.

Ulterior, mai apar un bărbat şi două tinere. Ultimele încearcă să-l oprească pe bătăuş.

Spiritele se încing şi mai tare în interiorul localului. De această dată cel mai violent este un bărbat în cămaşă albă care împarte lovituri la stânga şi la dreapta.

Continuă pe EvZ

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu