Social

VIDEO// Cel mai longeviv primar din Republica Moldova s-a răsturnat cu maşina Primăriei pe o stradă din Chişinău

nina costiuc
Avatar for Julieta Savitchi

Nina Costiuc, primăriţa satului Budeşti, suburbie a municipiului Chişinău, s-a răsturnat cu maşina Primăriei pe o stradă din Chişinău. Deşi maşina s-a întors pe loc drept cu roţile în sus, şefa administraţiei locale din Budeşti a scăpat fără nicio zgârietură, alegându-se cu o sperietură zdravănă.

Accidentul care a avut loc în seara de vineri, 17 mai pe strada Milescu Spătaru a fost surprins de o cameră de bord. În imagine apare Nina Costiuc, vorbind la telefon, lângă maşina cu roţile în sus.

Contactată la telefon, Nina Costiuc ne-a spus că venise la Chişinău ca să-şi ia telefonul de la reparaţie.

„Am virat spre stânga ca să evit coliziunea cu maşina din faţă. L-am atins doar puţin. Dar m-am răsturnat eu. Maşina are asigurare Casco şi o voi repara. Principalul că nu sunt victime. Transmiteţi oamenilor că nu am murit şi continuu să lucrez pentru oameni. Deşi sunt în concediu, chiar azi am participat la un prorgram, de Ziua muzeelor, căci avem muzeu în sat. Mâine avem un alt program cultural. Probabil că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc ca să mai muncesc pentru oameni”, a declarat primăriţa.

Şefa administraţiei din Budeşti a precizat că polişiştii i-au aplicat o amendă contravenţională, „conform legii”.

La alegerile locale din toamna trecută Nina Costiuc a câştigat al optulea mandat de primar al localităţii Budeşti. Pe parcursul carierei sale de peste 46 de ani la Primăria Budeşti, Nina Costiuc a emigrat de la un partid la altul, în dependenţă dacă se afla la guvernare.

„Am aderat la partidele aflate la guvernare pentru ca să pot obţine susţinere financiară pentru proiectele pe care le-am implementat în satul meu”, a declarat anterior Nina Costiuc.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu