Social

Ilan Şor, socru mare la Moscova. Fiul lui Jasmin din prima căsătorie s-a însurat

ilan sor cu familia.v1
Avatar for Julieta Savitchi

Ilan Şor, afaceristul condamnat 15 ani de închisoare în frauda bancară din Republica Moldova, a fost sâmbăta trecută socru mare. Mihail Semenduev, fiul în vârstă de 26 de ani al cântăreţei ruse Jasmin şi-a unit destinul cu patinatoarea Eva Ceahaturian, de 25 de ani. Evenimentul a fost condus de interpretul rus Nikolai Baskov.

Fiul vitreg al lui Ilan Şor

Fiul vitreg al lui Ilan Şor/ Sursa foto: captură

Invitaţii, aleşi pe sprâneană la nunta fiului vitreg al lui Ilan Şor

Imagini de la nunta fiului mai mare al nevestei lui Şor au fost difuzate în cadrul emisiunii „Ты не поверишь!” (Tu nu ai să crezi! n.r.), de la postul de televiziune NTV, afiliat Kremlinului.

La nunta care a avut loc într-un local select din Moscova au fost peste 300 de invitați. O bună parte din invitaţi sunt vedete ale estradei ruseşti. Printre aceştia, cântăreaţa Valeria și soțul ei, producătorul Iosif Prigojin, interpretul Alexandr Buinov cu soția, Dima Bilan, Filip Kirkorov şi alţii.

Fiul vitreg al lui Ilan Şor

Filip Kirkorov le cântă mirilor/ Sursa foto: captură

În timp ce Valeria vorbea pe note nostalgice că timpul trece şi atât ea, cât şi colegii de scenă, au ajuns să-şi căsătorească copiii, soţul ei a arătat un teanc de bancnote a câte 5000 de ruble fiecare, pe care urma să le facă cadou tinerilor însurăţei.

Filip Kirkorov a venit cu un buchet imens de trandafiri de culoare roz. „Jasmin este frumoasă și are un fiu uimitor. Nici nu-mi vine să cred că merg la nunta lui. Practic a crescut în fața ochilor mei. Un tip foarte bun, cinstit, talentat. Nu putea fi altfel”, a spus Kirkorov.

Filip Kirkorov

Filip Kirkorov

Pe lângă sumele generoase dăruite mirilor, vedele ruse au mai făcut cadou câte un recital.

Continuarea AICI

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu