Integritate

DOC//Polițistă din Chișinău, lăsată să lucreze după ce fost prinsă cum fură din magazine

liuda
Avatar for Julieta Savitchi

S-a dus să fure în magazune chiar a doua zi după ce a primit legitimația de polițist. Este cazul unei angajate a Inspectoratului General pentru Migrație.

antonovaLudmila Antonova a fost reținută de un paznic la 28 iulie 2020, în timp ce fura din magazinul H&M din Complexul Comercial Palas Mail Iași. Paznicii au sesizat poliția care a găsit la tânăra infractoare prinsă în flagrant încălțăminte și mi multe articole de vestimentație sustrasă din diferite magazine de la centrul comercial din Iași. Aceasta „cumpărase” tot ce putuse: bluze, maiouri și chiar șosete.

La tânără a fost descoperit și un dispozitiv special pentru supraveghere video. Ludmila le-a declarat oamenilor legii că este polițistă din Chișinău și că se afla într-o misiune specială la Iași. Ea a precizat că urmărea șoferii din Republica Moldova care aduc oamenii să-și perfecteze acte românești.

Potrivit unei ordonanțe semnate de Alina Barna, procuror pe lângă Parchetul Judecătoriei Iași, Ludmila Antonova nu a prezentat careva documente care să confirme că era în misiune la Iași și nici nu a prezentat legitimația că este polițistă.
În octombrie 2022, procurorul ieșean a decis scoaterea de sub urmărire penală a Ludmilei Antonova, Motivul a fost că aceasta nu a mai dat curs citațiilor, paguba a fost restituită după ce a fost reținută, iar infracțiunea este una ușoară.

Ludmila Antonova are gradul de subofițer și este angajată în calitate de conducător auto în cadrul Inspectoratului General pentru Migrație, începând cu data de 27 iulie 2020.

Am contactat-o la telefon pe Ludmila Antonova. Polițista ne-a declarat că nu cunoaște despre dosarul din Iași, apoi, după o scurtă tăcere, a spus că ea nu este Ludmila Antonova.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

1 comentariu

  • În ziua aia domnișoara ludmila sa angajat în alt domeniu,,,, și eu cred ca a avut alte motive, a plecat din Chisinau-Iași cu șofer Mihai, la care a fost domnișoară prinsa și soferul a luat-o de la sector de politie Iasi

Lasă un comentariu