Crimă

𝐈𝐧𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 cu 𝐟𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐫𝐦𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐩𝐮𝐭̦𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐥𝐚 𝐀𝐞𝐫𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐡𝐢𝐬̦𝐢𝐧𝐚̆𝐮. Un poliţist şi un paznic, ucişi

347252187 653185803504065 399625580613906899 n
Avatar for Julieta Savitchi

Un poliţist de frontieră şi un angajat al serviciului de securitate de la Aeroportul Internaţional Chişinău ar fi fost ucişi cu puţin timp în urmă după ce nu i-au permis unui cetăţean al Federaţiei Ruse, de naţionalitate caucaziană, să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Serviciul de presă al Inspectoratului Poliţie de Frontieră a confirmat doar că la Aeroport a avut loc un incident cu focuri de armă.

Sursele Crime-Moldova ne-au comunicat că este vorba de un presupus luptător din grupul Wagner, motiv pentru care nu a fost lăsat să intre în ţară.

Acesta l-a atacat pe poliţistul de frontieră, i-a luat pistolul din dotare şi a tras în el două fpcuri. Apoi a tras încă un foc în direcţia unui angajat al serviciului de securitate al Aeroportului Chişinău.

În total au fost trase cinci focuri de armă.

Aceleaşi surse spun că agresorul s-ar fi baricadat, luând cu el ostatici. La faţa locului a intervenit Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”.

Sursele noastre susţin că greşeala poliţistului care şi-a pierdut viaţa a fost că s-a dus de unul singur să-l escorteze pe agresor, însă trebuiau, conform regulamentului, să meargă cu el trei, odată ce existau suspiciuni că este militar şi prezintă pericol.

„În urmă cu puțin timp la Aeroportul Internațional Chișinău, a avut loc un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Forțele de intervenție se află la fața locului. În curând revenim cu amănunte”, a relatat serviciul de presă al Poliţiei de Frontieră.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu