Social

Un cuplu de pensionari din Cantemir, care au protestat la sediul unei firme pentru că nu i s-a plătit pentru strugurii livraţi, şi-a primit banii după reportajul publicat de Crime Moldova

deepin screenshot select area 20230621114922
Avatar for Julieta Savitchi

Cei doi pensionari din satul Sadîc, raionul Cantemir, care au protestat pe data de 17 iunie în faţa sediului întreprinderii Selena Bivol din Ialoveni pentru că nu li s-a achitat pentru strugurii livraţi în 2018 şi-au primit banii. Despre protestul viticultorilor din raionul Cantemir a realizat un reportaj portalul Crime Moldova.

Noi am livrat reprezentanţilor de la Selena Bivol, în 2018, 1,5 tone de struguri. Trebuia să ne achite 10.000 de lei, pe care nu i-am văzut. Suntem pensionari, ne vine greu să muncim, iar viţa de vie necesită multe munci agricole”, ne-a declarat femeia.

Iurie Bivol, patronul firmei Selena Bivol, nu a venit să se întâlnească cu protestatarii, invocând motive de sănătate. A doua zi, Iurie Bivol a transmis 10.000 de lei celor doi pensionari din Sadîc.

Totuşi, patronul de la Selena Bivol a declarat că nu este vorba de rambursarea datoriei, ci de o binefacere personală pentru cei doi pensionari.

Mai mulţi viticultori din raionul Cantemir acuză compania Selena Bivol că i-a livrat struguri cu cinci ani în urmă şi refuză să li se achite pentru ei. Pe de altă parte, Iurie Bivol pledează nevinovat şi susţine că a fost expus de către un alt agent economic care a achiziţionat şi a exportat strugurii sub brandul companiei sale.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu