Justiție

Veronica Dragalin și-a speriat subalternii, dar a fost boicotată de ofițerii CNA

draga
Avatar for Julieta Savitchi

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, și-a amenințat subalternii cu percheziții și dosare și le-a cerut celor care se simt cu musca pe căciulă să-și dea benevol demisia pentru a evita acest lucru.

Dragalin a convocat miercuri, 7 mai, o adunare, la care, pe lângă procurorii anticorupție, i-a invitat și pe ofițerii de la Centrul Național Anticorupție (CNA). Surse din cadrul instituției ne-au comunicat că șefa de la Procuratura Anticorupție le-a solicitat ofițerilor CNA să nu-i comunice șefului lor, Iulian Rusu, deoarece ședința este una secretă.
Totuși, cineva i-a raportat lui Rusu și acesta s-a prezentat la ședință.

Dragalin i-ar fi cerut directorului de la CNA să părăsească sala, iar când acesta s-a îndreptat spre ieșire, subalternii săi l-au urmat.

Rămasă doar cu angajații Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin le-a spus că are informații că aceștia sunt corupți și că în timpul apropiat se vor trezi cu percheziții acasă și la birou și le-a propus să-și dea demisia.
Dragalin a mai declarat subalternilor săi că se va simți foarte bine dacă va vedea pe cineva din ei sau din ofițerii CNA după gratii.

Surse din cadrul Procuraturii Anticorupție ne-au comunicat că niciun procuror de acolo nu intenționează să-și dea demisia.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu