Politic

Alexandr Stoianoglo, „şoferul” de la Vaslui. Cum a minţit autorităţile române

stoianoglo2
Avatar for Julieta Savitchi

Liderul pro-rus al socialiştilor ar putea crăpa de ciudă. Alexandr Stoianoglo, cel în care fostul preşedinte şi-a pus toată speranţa ca ţara noastră să fie din nou servită pe tavă ruşilor, fapt care i-ar umple din buzunarele, pe lângă cetăţenia română mai deţine şi acte româneşti.

Şi mai grav pentru Dodon, unsul său are şi viză de domiciliu în România!!! Viza de reşedinţă a lui Stoianoglo în România se află în oraşul Vaslui, într-un apartament de pe strada Şcolii nr. 136.

Nu cunoaştem dacă imobilul de peste Prut, în care este înregistrat candidatul socialiştilor la prezidenţiale, îi aparţine cu drept de proprietate. Sau a plătit cuiva o sută de euro, aşa cum au făcut-o mii de moldoveni, ca să fie acceptat în spaţiu.

În orice caz, în declaraţiile de avere şi interese personale ale fostului procuror general nu este raportat niciun imobil în România.

Pe de altă parte, motivul pentru care Alexandr Dmitrievici a solicitat carte de identitate românească a fost „schimbarea domiciliului din străinătate în România”.

Alexandr Stoianoglo a indicat autorităţilor române că are sudii „liceale, profesionale sau complementare” şi că nu are nicio profesie. Şi că la acel moment era angajat ca şofer.

Declaraţiile au fost făcute de Alexandr Stoianoglo în septembrie 2018, atunci şi-a perfectat cartea de identitate la Vaslui. La puţin peste un an Alexandr Stoianoglo avea să fie numit de Igor Dodon, duşmanul funcţionarilor care deţin cetăţenie românească, în funcţia de procuror general.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu