Camera lui Matasaru

VIDEO//Sediul Primăriei Orhei, transformat în sediul partidului „Pobeda” al lui Ilan Şor

parada lui ilan sor la orhei1
Avatar for Julieta Savitchi

Sediul Primăriei Orhei a fost transformat în sediu de partid al noului partid al lui Ilan Şor, numit „Pobeda”.

La 9 mai, anume în sediul Primăriei Orhei s-a aflat centrul organizatoric al paradei pusă la cale de penalul Şor, cu blagoslovirea lui Putin.

Iar sala de festivităţi a administraţiei publice a oraşului a fost transformată în depozit de drapele purpurii cu secera şi ciocanul pe care era scris „Pobeda”, maioru cu aceeaşi imprimare şi drapele ale Republicicii Moldova.

Anume aici veneau conducătorii grupurilor aduse din diferite raioane.

– Voi câţi sunteţi?

– Noi suntem 13.

Apoi conducătoarea grupului a primit 13 maiouri, 13 drapele şi mai multe baloane pentru grupul său care urma să participe la paradă.

Momentul a fost surprins cu camera video de către operatorul Crime Moldova. Însă i s-a cerut să părăsească sediul Primăriei. Mai mult, a fost îmbrâncit şi s-a încercat să-i ia camera.

Deci, adepţii lui Ilan Şor consideră sediul Primăriei Orhei ca o proprietate a lor, în care nimeni în afară de membrii partidului nu au dreptul să pună piciorul.

Este curios, dacă era zi de odihnă, cine a achitat pentru energia electrică şi paznicii gata să se sacrifice pentru buna activitate a celor de la „Pobeda”? De când o instituţie publică stă la cheremul unui singur partid? Mai ales dacă este condus de un penal fugar?

Este revoltător şi faptul că poliţistul nu a intrvenit, cerându-i cameramanului să scrie plângere. De parcă Şor-iştii ar fi promit instituţia ca zestre de la bunei.

Organizaţia obştească „Pentru dreptate şi echitate socială” cere Procuraturii Generale şi Inspectoratului General de Poliţie să se autosesizeze.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

1 comentariu

  • De cind primăria este doar pentru Comuniștii lui Sor? De ce alți cetățeni nu au dreptul sa între in primărie? Poliția nu are idee de drepturile oamenilor in spațiul public.Am impresia ca acești polițiști au fost doar in ograda școlii,sa nu mai vorbesc de alte studii.Ei știu ca cetățenii le dau salariu și ca trebue sa fie culți.sa se poarte frumos și sa apere drepturile oamenilor.De democrație,libertate nu se aude in Moldova?Nu e timpul sa stirpim acest partid sa nu mai ramina nici urma de el?

Lasă un comentariu