Crimă

VIDEO// Protest la PCCOCS. Rudele tânărului, găsit strangulat în pădure după ce a făcut dezvăluiri pentru presă, nemulţumite cum decurg investigaţiile

340522926 124140083988662 6914984128788034860 n
Avatar for Julieta Savitchi

Elena Tomaş, mama lui Dan Tomaş, tânărul găsit strangula în pădurea de la Durleşti după ce a făcut dezvăluiri pentru presă, a protestat vineri, 28 aprilie, în faţa Procuraturii Generale, susţinută de câteva rude şi prieteni ai fiului decedat. Aceştia sunt nemulţumiţi că, la o lună după decesul lui Dan, investigaţiile ar bate pasul pe loc.

Elena Tomaş ne-a declarat că aproape în fiecare sector al capitalei există câte un dosar care are tangenţă cu moartea fiului ei – sectorul Buiucani examinează circumstanţele decesului lui Dan, sectorul Botanica – plângerile lui Dan privind acapararea automobilului şi schemele executorului Paşa, sectorul Ciocana – circumstanţele presupusului suicid al şefului lui Dan Tomaş, iar mai nou, sectorul Râşcani ca examina circumstanţele accidentului de noaptea trecută cu implicarea automobilului care i-a aparţinut lui Dan.

Elena Tomaş a solicitat ca Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cazuri Speciale să comaseze dosarele în unul singur, deoarece consideră că numai aşa va fi descoperit adevărul.

Dan Tomaş a fost găsit strangulat în pădurea de lângă Durleşti în după amiaza zilei de 29 martie, la două zile după ce a dispărut şi cu două zile înainte ca să împlinească 30 de ani. Rudele şi persoanele din anturajul tânărului sunt nedumerite şi nu cred că este vorba de un suicid: Dan avea planuri pentru viitor şi chiar în ziua când a dispărut a făcut promisiuni că îi va face să răspundă pe cei vinovaţi de moartea fostului său şef şi prieten, Oleg Cojocaru, găsit la fel strangulat într-o pădure de la marginea Chişinăului, la 11 decembrie 2020, cu câteva zile înainte de ziua sa de naştere. Mai mult, cu trei luni în urmă, Dan Tomaş a făcut declaraţii pentru o anchetă a CIJM, despre schemele executorului judecătoresc Nicolae Paşa, a depus mai multe plângeri la organele de drept, iar în ultimele zile din viaţă a declarat că ştie cine l-a omorât pe Oleg, fără să ofere nume.

Despre autor

Avatar for Julieta Savitchi

Julieta Savitchi

Lasă un comentariu